Fri frakt över 300kr | Snabb leverans | Återförsäljare

Betala med Klarna

Retur & byten

På alla varor du köper från Baronhammam har du som konsument, garanti. 

Vi reserverar oss för olika garantitider för olika produkter baserat på de egenskaper produkterna har, där vi inte vill ge en garanti längre än vi är säkra att vi kan garantera att produkten kommer fungera till 100%. Detta innebär givetvis inte att produkten inte håller längre, där de flesta av våra varor håller betydligt mycket längre än garantitiden påstår.

För att garantin ska gälla ska varan slitigs med normalt slitage under den givna garantitiden. Med normalt slitages menas den sorts användning varan är avsedd att användas. Garantivillkoren kommer således inte gälla om Baronhammam bedömer att garantiförhållandena har missbrukats.

Garantin vi ger på våra produkter gäller dessutom endast bytesrätt. Vill du få en återbetalning på din produkt gäller detta endast vid produkter som skyddas under ångerrätten. Vi reparerar eller ersätter din produkt under stört möjlig utsträckning under garantitiden. I fall detta inte går kan Baronhammam i undantagsfall erbjuda återbetalning av produkten. 

Ny garanti från nya produkter skötes av Baronhammam´s leverantörer där den köpta produkten täcks av fabriksgarantin. Detta innebär att Baronhammam inte hanterar garantin direkt

Kundtjänst

Ifall du har någon fråga eller behöver komma i kontakt med oss:

E-post: info@baronhammam.se

Telefon: 08- 644 72 05 mellan (13.00-18.00) fardagar.

Hem
SHOP
Önskelista0

Sök efter produkter

Produkten har lagts till i din varukorg